top of page

Dé academy om met beeldende therapie te leven vanuit je kern

Inner Art Journey

Jouw droom leven vanuit een diepe connectie met je kern door beeldende therapie

Leven op een manier die bij jóú past

Ondanks je leven aan de buitenkant lekker loopt, voel je niet altijd een sterke connectie met je kern. Soms voel je even niet wat nou 'echt' je kracht is of twijfel je over hoeveel vervulling je nog voelt. Je hebt het verlangen om meer in verbinding te staan met jezelf. Je wilt blijvend die diepe connectie voelen met jouw kern en van daaruit het leven creëren dat écht bij jou past.

Je ziet de waarde van advies en laat je graag inspireren. Maar je weet inmiddels dat de belangrijkste antwoorden niet van buitenaf komen. 

Je wilt belangrijke besluiten maken die aansluiten bij jouw kern. Niet blindelings dingen overnemen van anderen, maar je eigen hart volgen. Leren om je intuïtie te verstaan.

'Joëlle helpt je echt met terug gaan naar jezelf en geeft je tools om zelf de antwoorden te vinden'

- Lauri Miriam: Videograaf & ondernemerscoach

Blog content creatie met beeldende therapie 2.jpg

Na dit programma

 • Je bent verbonden met wie jij daadwerkelijk diep van binnen bent.

 • Je kunt creativiteit inzetten op alle vlakken van je leven.

 • Je kent de angst die je tegenhoudt om stappen te nemen en maakt bewust keuzes die voelen als de juiste ondanks de angst.

 • Je weet hoe je stukken in jezelf kunt helen met beeldende therapie.

 • Je voelt je krachtig en hebt inzicht in wat er van binnen speelt.

 • Als jij ergens tegen aanloopt of merkt dat er een blokkade zit, kun je dit analyseren en aanpakken met behulp van creativiteit.

 • Je kent je krachten en zwaktes en zet je creativiteit in om jezelf te ontwikkelen.

Dit heeft beeldende therapie mijn klanten opgeleverd:

 • Een bedrijf opgezet vannuit passie dat helemaal bij haar past én winstgevend is waardoor ze kon stoppen met haar baan die niet bij haar paste.

 • Relaties die beter gaan door het toe laten van gevoelens in creativiteit, waardoor ze vanuit verbinding met haarzelf ook oprechte verbinding maakt met de ander.

 • Van trouwvideograaf naar branding videograaf die vrouwen écht en puur vastlegt en in hun kracht zet. Vanwege succes en bekendheid een spannende stap, maar vanuit de kern, door beeldende therapie, heel duidelijk de keuze die gemaakt mocht worden.

 • Grenzen stellen naar haar team doordat ze in beeldende therapie inzicht kreeg over haar grenzen waar ze niet trouw aan was.

 • De stap durven nemen om te verhuizen naar het buitenland.

 • Van het wegstoppen van gevoelens naar het veilig voelen om haar eigen emoties er te laten zijn en regelmatig inchecken bij haarzelf.

 • Na een sessie met een business coach een beslissing willen maken, en na het onderzoeken in beeldende therapie toch de tegenovergestelde richting kiezen omdat ze zag dat die beslissing niet de juiste was voor háár.

 • Minder piekeren en in haar hoofd zitten en heel veel rust en helderheid over keuzes.

 • Op regelmatige basis met creativiteit bij haarzelf inchecken om met haar grote bedrijf te zien waar ze in de dagelijkse hectiek geen ruimte aan geeft.

 • Veel dichter bij de kern van wie ze is en wat ze uit wilt dragen in haar leven en business.

 • Haarzelf toestemming geven om niet zo bezig te zijn met wat iedereen wil of verwacht, maar zélf keuzes te maken die bij haar passen.

 • Kracht en een vuurtje voelen dat ze al lang niet had ervaren.

 • Keuzes waar ze al heel lang tegen aan hikte visueel zó duidelijk voor zich zien dat ze knopen heeft doorgehakt.

 • Sinds tijden gelukt om content te maken vanuit haar hart en ware roeping.

 • Regie ervaren in het omgaan met een situatie in haar familie.

 • Ze komt makkelijker tot de kern in haar werk door inzichten over klantrelaties.
   

 • Een naar gevoel in haar buik waar ze geen woorden aan kon geven, kan ze nu uiten in creativiteit waardoor ze het voelt wegebben. Ze staat meer in contact met haar lijf en herkent signalen die haar vertellen dat ze mag luisteren naar haarzelf.

 • Verwerken van oude pijn.

 • Na meerdere jaren praten in traditionele therapievormen, in beeldende therapie dingen écht een plek gegeven en stukken kunnen helen. Door het letterlijk te zien, te doorvoelen en te verwerken.

 • Inzicht over dromen die heel anders zijn dan hoe ze leefde, waardoor ze sterke motivatie voelt om andere keuzes te maken.

6 modules aan transformatie

01

Inchecken bij jezelf

 

Soms kun je zoveel bezig zijn met alles wat er om je heen gebeurt dat je afdrijft van je eigen kern. Zelfverbinding is een belangrijke basis. Als je geen verbinding hebt met jezelf, doe je veel in je leven (en bedrijf) onbewust. Wanneer je je door creativiteit verbindt met je kern zie je hoe je je werkelijk van binnen voelt. Je krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is en wat bij je past.

02

Dromen & jouw pad

 

In deze module ga je onderzoeken welke dromen en verlangens bij jou passen. Je gaat kijken waar je naar toe wilt. Er zijn altijd momenten in je leven dat je even niet weet welke kant je op mag gaan. Of momenten waarbij je even uit het oog verliest waar jij nou echt heen wilt. Deze module is bedoeld om in te zetten op deze momenten.

03

Omgaan met emoties

 

Ik ga je in deze module meenemen in het veilig doorvoelen van emoties. Je denkt vaak dat het energie kost om bezig te zijn met negativiteit en dus ook met negatieve emoties. Maar de waarheid is dat het veel meer energie kost om emoties te onderdrukken. Je zult zien dat als je je emotie er juist laat zijn het echt kan ‘stromen’ door je lijf. Daarna voel je je lichter.

04

Heling en verwerking

Als je in je huidige leven merkt dat iets je in de weg zit of er steeds bepaalde patronen terug komen dan mág je daar iets mee. Alleen focussen op de toekomst en eroverheen walsen heeft dan geen zin. We hebben allemaal triggers. Een tool hebben om daarmee om te gaan is heel krachtig. Het helpt je in je groei en je kunt vicieuze cirkels doorbreken.

05

Level up: doorbreek blokkades

 

Level up gaan, gaat niet vanzelf. Je brein wilt je veilig houden. Heel vaak wéét je dat het angst is dat je tegen houdt, maar wat doe je er dan vervolgens mee? Met creativiteit coach je jezelf en onderzoek je blokkades zodat je bewuste keuzes kunt maken. In deze module leer je hoe beeldende therapie je helpt bij het maken van nieuwe stappen.

06

Zelfvertrouwen en innerlijke kracht

 

Wie ben jij echt in de kern en hoe kun je trouw zijn aan jezelf? Trouw zijn aan wie je in de kern bent geeft zelfvertrouwen en kracht. Je verbindt je in deze module met jouw uniekheid en kwaliteiten. Je keert naar binnen en leeft op een manier die echt bij jóú past.

'Ik was een persoon die negatieve emoties graag weg poetste om eerlijk te zijn. Ik had ze liever niet als wel. Meestal ben ik ook wel vrolijk maar soms was ik het ergens gewoon niet mee eens of vond ik iets niet fijn en dat onderdrukte ik dan. Joëlle heeft mij een uitlaatklep gegeven met creativiteit. Dat voelde zo bevrijdend! Alsof ik echt mezelf mocht zijn. 

 

Ik heb meer rust in mijn hoofd en kan beter inschatten waar ik zin in heb en wat ik nou werkelijk wil. Ik raad dit programma heel erg aan!'

 

- Robbin - skin & self care coach

Blog content creatie met beeldende therapie.jpg

Inner Art Journey inhoud:

 • 6 modules met creatieve opdrachten, reflectieopdrachten & visualisaties die je levenslang kunt inzetten (t.w.v. €800)

 • Bonus module om creatieve blokkades te doorbreken en te leren hoe je begint met creëren als er een wit vel papier voor je ligt. (t.w.v. €50)

 • Bonus module om creativiteit te integreren in je leven én je business/werk. (t.w.v. €50)

 • 3 mini art retreats at home met een printbaar werkboek en audio oefeningen waardoor je zonder scherm thuis maandelijks een retreat moment kunt creëren. (t.w.v. 550)

Alles samen ter waarde van €1.450

Jouw investering nu: 470 euro

of 6 x 79 euro per maand

Aanmelden

Nu met 2 bonus modules

bonus 1

Doorbreken creatieve blokkades & in de creatieve flow komen

 

Je houdt jezelf nu nog wel eens tegen in creëren of doet het minder vaak dan je zou willen. Soms ben je bezig met het resultaat of weet je gewoon niet goed waar je moet beginnen.

In deze module leer je hoe je begint met creëren als er een wit vel papier voor je ligt. Na het programma → weet je hoe je in je creatieve flow komt, twijfel je niet meer in het creëren en is jouw drang om je te uiten sterker dan je gedachtes over het resultaat. Je kan je gevoelens uiten door middel van creativiteit.

bonus 2

Creativiteit altijd en overal als blijvende tool in je leven en business

 

Je leert hoe je creativiteit kunt integreren in je leven en bedrijf. In deze module krijg je een gids met situatie voorbeelden en bijbehorende oefeningen/visualisaties die je in de cursus hebt doorlopen. Welke oefening doe je bijvoorbeeld wanneer je twijfelt over een keuze in je privé leven of welke oefening kun je inzetten als je her-focus wilt in je bedrijf? Daar geeft deze module antwoord op. Ook deel ik in deze bonus hoe ik creativiteit zelf inzet binnen mijn bedrijf. 

Alle visualisaties zijn downloadbaar, je kunt deze dus blijvend gebruiken voor elke situatie die je tegenkomt.

REVIEWS

lynn.jfif

Ik vind je manier van werken heel erg prettig. De rust die je uitstraalt vind ik fijn. De oefeningen hielpen mij om even stil te staan bij wat ik ervaarde op dat moment en hoe ik daarmee om ging. Het heeft bij mij voor bewustwording gezorgd. Het heeft een plekje gekregen. Je bent een inspiratie voor mij als therapeut!

Lynn - Beeldend Therapeut

geeke.jfif

Ik was opzoek naar inspiratie om meer te creëren en dicht bij mijn gevoel te komen. Je krijgt weer inspiratie, energie en plezier in dingen maken. De begeleiding van Joëlle was heel fijn. In mijn geval gaf het een push om iets te maken waardoor ik naar mijn gevoel ging, waar ik normaal ver van weg wil blijven. Het bracht me juist heel veel om daar naar toe te gaan.

 

Geeke - Fotograaf

foto review angela.jpg

De combinatie van coaching en creativiteit is zo fijn! Even stilte in m’n hoofd en m’n intuïtie laten spreken. Het heeft me nu al zoveel inzichten gegeven en het is (gelukkig!) nog niet eens klaar. Ik ben heel blij en dankbaar dat Joëlle op mijn pad is gekomen en dat ik mezelf dit kado heb gedaan ☺️

Angela - Creatief onderneemster ANGY

joelle2022-75.jpg

Ik ben Joëlle

Beeldend therapeut

Met creëren help ik je je gevoelskant vóór je te laten werken zodat je op jezelf terug kunt vallen.

 

Leiderschap in je leven (en werk) start vanuit jou. 

 

Juist als je veel ambitie hebt is de kans dat je jezelf voorbij loopt groot. Op een gegeven moment verlies je focus en wat echt belangrijk is. Niemand weet beter wat werkt voor jou dan JIJ zelf. Samen met mij blijf je aandacht besteden aan wat er van binnen speelt, want je voelt veel meer aan dan je denkt.

 

Ik help je heel dicht bij jezelf blijven terwijl jij impact maakt.

 

Je kunt weer écht ontspannen en aanwezig zijn als je met geliefden bent, in plaats van altijd druk te zijn in je hoofd. Je voelt dat je op jezelf terug kunt vallen en ziet het direct als er iets niet helemaal lekker zit van binnen.

 

('Ziet' bedoel ik in de meest letterlijke vorm van het woord. De kracht van creëren snap je als je het ervaart, je zult voelen dat dit echt iets met je doet).

 

Je kunt inspelen op wat er naar boven komt en hebt het niet pas door als je eigenlijk al te ver over je grens bent gegaan. Je maakt met rust krachtige keuzes die het leven ondersteunen dat echt bij je past.

Ik heb al honderden vrouwen mogen helpen met deze connectie door creativiteit.

image00035.jpeg
IMG_9201_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-01-19 at 11.58.16.jpeg
businessreset-32_edited.jpg

Ben jij klaar om beslissingen te nemen vanuit je kern?

IMG_3137.jpg
IMG_2885_edited.jpg

Rust doordat je vanuit je kern leeft en precies weet wat bij jou past. Je neemt dingen niet zomaar aan van anderen, maar wordt stil en keert naar binnen. Je wéét wat voor jou de juiste keuzes zijn.

Creativiteit als jouw tool waarmee je gevoelens uit, omgaat met triggers, blokkades doorbreekt en keuzes maakt vanuit wie jij daadwerkelijk diep van binnen bent.

IMG_3230_edited_edited_edited.jpg

6 maanden toegang tot het online beeldende therapie programma + bonussen. Creatieve opdrachten, reflectieopdrachten & visualisaties die je levenslang kunt inzetten.

Ik gun het je dat je een plek hebt waarin je je emoties kwijt kunt, waarin je vrij kunt zijn, waarin je je echt kunt uiten zoals je bent.

 

Er is niet één manier die voor iedereen goed is. Laat je niet afleiden door alles om je heen, maak de connectie met wie je in de kern bent.

 

Ik kan niet wachten om je te zien leven vanuit je authentieke zelf en grootste potentieel.

REVIEWS

photo_2021-05-28_08-45-32.jpg
photo_2021-05-28_08-45-38.jpg
photo_2021-05-28_08-44-49.jpg
photo_2021-05-28_08-45-00.jpg
photo_2021-05-28_08-44-41.jpg
photo_2021-05-28_08-45-45.jpg
photo_2021-05-28_08-45-20.jpg

'Het is zo'n fijne manier om in een vrij korte tijd heel veel van jezelf aan te kijken en vrijwel meteen te verwerken.'

Het wordt meteen concreet. Je bent niet zoekende naar woorden want het 'is' er al en het vind in 1x een weg naar buiten. Dit heeft mij zoveel rust en zelfacceptatie en 'in het nu kunnen zijn' gebracht, dat gun ik iedereen. Ondernemer of niet; hierdoor ga je heel veel rust ervaren.

Eveline Druncks

Ik wil leven vanuit mijn kern

leven vanuit je kern

Inner Art Journey

 

 • 6 modules met creatieve opdrachten, reflectieopdrachten & visualisaties die je levenslang kunt inzetten

  • ​Inchecken bij jezelf

  • Dromen & jouw pad

  • Omgaan met emoties

  • Heling en verwerking

  • Level up: doorbreek blokkades

  • Zelfvertrouwen en innerlijke kracht 

 • Bonus module om creatieve blokkades te doorbreken en te leren hoe je begint met creëren als er een wit vel papier voor je ligt. 

 • Bonus module om creativiteit te integreren in je leven én je business/werk. 

 • 3 mini art retreats at home met een printbaar werkboek en audio oefeningen waardoor je zonder scherm thuis maandelijks een retreat moment kunt creëren. 

Jouw investering nu: 470 euro of 6 x 79 euro per maand

Veelgestelde vragen

Hoelang ben ik met de cursus bezig?

Er zijn 6 online modules. Je bent ongeveer 30-60 minuten bezig met het kijken van de videos en luisteren van visualisaties per module. In elke module krijg je creatieve oefeningen waarbij het per persoon verschilt hoeveel tijd je hieraan besteed. 

Je krijgt elke week toegang tot een volgende module, zodat je ook de tijd hebt om het stap-voor-stap te integreren. De cursus is gemaakt met als uitgangspunt om in 3 maanden beeldende therapie eigen te maken als tool.

Hoelang houd ik toegang?

Je houdt 6 maanden toegang zodat je het op jouw tempo kunt afronden.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan kiezen voor 6 termijnen van 79 euro.

Wanneer start de cursus?

Je kunt met de Inner Art Journey starten wanneer je wilt. Zodra je je aanmeldt krijg je direct toegang tot de eerste module.

Voor wie is de cursus?

Voor iedereen die meer wilt leven vanuit haar kern. De cursus wordt zowel door ondernemers als niet-ondernemers gedaan.

Moet ik creatief zijn om mee te doen?

Nee, je hoeft jezelf niet als creatief te zien (je zal erachter komen dat je creatiever bent dan je denkt). Ik werk met vrouwen die nooit tekenen of schilderen én met vrouwen die heel creatief zijn voor hun werk en het juist op een andere manier willen ervaren. Beide vinden het heerlijk! Je hoeft geen basis te hebben. In de cursus wordt je begeleid in hoe je het kunt gebruiken.

bottom of page