Art Retreat Tenerife
18-23 november 2022 (volgeboekt)

De komende art retreat is exclusief voor 1:1 half jaar klanten. Vanaf 1 januari is er ruimte voor 4 ondernemers. We werken een half jaar lang samen inclusief een retreat op Tenerife. Wil je even bellen om te checken of dit iets voor je is? 

Art Retreat

Verblijf 6 dagen in een mooie omgeving op Tenerife zodat jij in rust een diepe connectie met jezelf kunt maken door creativiteit voor je business en authentiek leiderschap.

Tijd voor jezelf in een rustige omgeving op het prachtige Canarische eiland Tenerife. De Art Retreats zijn bedoeld om dichtbij jezelf te komen en je te verbinden met jouw gevoel. Je bent hier uit de stress van de verantwoordelijkheid die je steeds op je schouders draagt. Van een afstand gaan we kijken naar hoe jij meer vanuit je hart kunt leven en authentiek leiderschap kunt nemen binnen je business. De connectie die je hier maakt en inzichten die je krijgt zorgen ervoor dat je krachtige keuzes kunt maken waar je volledig achter staat.

 

 

De retreat vindt plaats op het eiland waar Joëlle woont; Tenerife. Het is een van de Canarische eilanden en wordt ook wel 'het eiland van de eeuwige lente' genoemd. Deze bijnaam is te danken aan het vrijwel altijd zonnige weer met het hele jaar door temperaturen tussen de 20 en 30 graden. 

Tussen de palmbomen op Tenerife

Bekijk hier de video waarin Lauri (foto- en videograaf) vertelt over hoe zij de Art Retreat heeft ervaren

"Mijn werk is eigenlijk heel creatief maar ik uitte mezelf alleen maar in mijn werk. Daardoor had ik soms moeite om te door te hebben hoe het nou echt met me ging. En ik doe het dus nog steeds. Als ik schilder en teken; dat ik het los kan laten en niet meer dingen maak vanuit 'ik moet iets moois maken'. Maar vanuit het 'laten zijn wat er is'."

"De sfeer in de groep was echt superfijn!"

A day

Een dag in een art retreat

De retraite bestaat uit een geheel verzorgde week, er wordt heerlijk voor je gekookt. Je hoeft nergens aan te denken, waardoor je echt naar binnen kunt keren. 

 

De hele week zijn er beeldende materialen tot je beschikking. Er zijn gezamenlijke momenten waarbij je mag aansluiten en daarnaast ga je 1:1 verdiepend aan de slag met creativiteit. De groep is klein zodat er genoeg tijd is om je hierin te begeleiden.

 

Naast het programma is er ruimte voor vrije tijd en gaan we bijvoorbeeld een middag walvissen bekijken op een privé boot.

Voorbeeld van een dag tijdens de retreat:

9.00 Er staat ontbijt voor je klaar.

10.00  Mindfulness oefening met soft pastel. 

11.00 Vrij om aan de slag te gaan met je persoonlijke thema's rondom jouw business/leven, waarbij ik met je mee kijk. Je mag gebruik maken van verf, klei, potloden, krijt,... alles staat op de locatie voor je klaar.

13.00  De lunch is voor ons bereid door de prive kok.

14.00 Vrije tijd om te genieten van de natuur, van de zon of zelf verder te gaan met creativiteit. Ik ben aanwezig om je te begeleiden waar het nodig is.

18.30  Diner staat voor ons klaar.

19.30  Ruimte voor eigen invulling. Relaxen, wandeling, gitaar spelen, schrijven, etc.

Smaakvolle maaltijden

Wil je hier bij zijn?

Op dit moment zijn de retreat plekken onderdeel van het 1:1 mentoring traject. Boek een kennismaking om te overleggen of je hiervoor in aanmerking komt. Af en toe wordt de keuze gemaakt om een losse art retreat aan te bieden, afhankelijk van je behoeften in je leven/business.

Tijdens de Art Retreat ben je volledig ontzorgd zodat je tot rust kunt komen. Er worden tijdens de retraite gezonde en smaakvolle maaltijden bereid. Elke dag zijn er 3 verzorgde maaltijden (met vegetarische opties). Ook zijn er tussendoortjes en dranken aanwezig.  

De Art Retreats op Tenerife zijn inclusief

✓  5 nachten accommodatie in een privé of gedeelde kamer,

✓  Diner op de aankomstdag,

✓  4 x ontbijt, lunch en diner (vegetarisch of vega opties), 

✓  Ontbijt op de dag van vertrek,

✓  1:1 begeleiding van Joëlle met behulp van creativiteit als tool, 

✓  Creatieve groepsmomenten waar je bij mag zijn,

✓  Materialen om te gebruiken tijdens en buiten de activiteiten,

✓  Vrije tijd om te relaxen, schrijven of zonnen.

✓  Goodie bag met een art journal,

✓  Transfer van en naar de luchthaven Tenerife Sur (TFS).

IMG_3230.jpg

Privé kamer

Privé kamer

Extra dekens

Handdoeken

Groepssessies & 1:1 begeleiding

Alle maaltijden

Goodiebag

t.w.v. € 2500,-
(vrij van btw)

De retreat is onderdeel van het 1:1 traject

 

IMG_2614.jpg

De Art Retreat is iets voor jou als je:

  • de verantwoordelijkheid van je bedrijf wilt dragen zonder dat je je hierdoor onrustig voelt. 

  • wilt kunnen ontspannen en tijd wilt kunnen doorbrengen met geliefden. Echt aanwezig zijn in plaats van met je hoofd bij je bedrijf.

  • minder grote ups en downs wilt voelen in je energie die je in je bedrijf kunt stoppen.

  • wilt zien waarin je jezelf voorbij loopt zodat je beter kan inspelen op je behoeftes, en het niet hoeft af te reageren op je omgeving.

  • je vinger wilt kunnen leggen op vraagstukken zonder dat je daar uren over hoeft te denken, praten of piekeren. Je wilt krachtige keuzes kunnen maken waarbij je je rustig voelt. 

  • in connectie wilt blijven met jezelf en krachtig je aanbod wilt kunnen doen omdat je niet bang hoeft te zijn dat je het niet kunt dragen, je weet dat je kan rekenen op jezelf.

_DSC5242.jpg

Kennis maken?

Kom erachter of deze Art Retreat bij jou past

Natuurlijk wil jij er zeker van zijn dat deze retreat bij jou past en dat ik iets voor jou kan betekenen. Ik maak graag kennis met je om te kijken of we een match zijn.

Plan nu jouw gratis kennismakingscall in!

Vragen? Stuur een email naar: info@joelleartretreat.com

Veelgestelde vragen

Hoeveel andere vrouwen nemen deel aan de Art Retreat?

Omdat ik aandacht en tijd maak voor 1:1 begeleiding kunnen er maximaal 4 vrouwen deelnemen per Art Retreat. De plekken worden in eerste instantie gevuld met ondernemers uit mijn 1:1 traject. Je zult altijd met een kleine groep zijn.

Ik vind het nog een spannende investering

Het is goed dat je het ziet als een persoonlijke investering. Niet alleen tijdens maar juist ook ná de retreat krijg je er zoveel voor terug. Mijn klanten zijn bijvoorbeeld terug gekomen met een nieuw aanbod waar ze volledig achter staan, hebben keuzes doorgevoerd in hun team om grenzen naar hun klanten helder neer te zetten en hebben bepaalde onderdelen in hun bedrijf los gelaten omdat ze erachter kwamen dat het niet meer passend was bij de persoon die ze nu zijn. Dit heeft invloed op hun plezier in het ondernemen de hoeveelheid klanten dat ze kunnen dragen en dus ook omzet + de rust in hun hoofd in hun privé leven.

Wat moet ik meenemen voor de Art Retreat?

Spullen die jij nodig hebt als je op vakantie gaat naar de zon en verblijft in een hotel (handdoeken en dergelijke zijn namelijk aanwezig op de accommodatie). Denk dus aan zonnebrand, zwemkleding en een trui voor 's avonds. De materialen zijn aanwezig op de locatie, een Art-journal en pen krijg je in je goodiebag!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, het 1:1 traject wordt meestal maandelijks betaald, dus als je daarbij instapt en van daaruit mee gaat op de retreat zit de betaling daarbij al inbegrepen. Mocht je los mee willen en in termijnen willen betalen, geef het dan even aan in de kennismaking.

Heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje naar info@joelleartretreat.com