joelle2022-42.jpg

1:1 mentoring

6 maanden intensief samenwerken - creatief 1:1 traject voor authentiek leiderschap in je leven en business.

Beperkt plek beschikbaar.

Een diepe connectie maken met jezelf, inzicht in wat er van binnen speelt, veranderingen in diepere lagen, rust in je hoofd en antwoord op je vraagstukken als ondernemer.

IMG_3222_edited.jpg

Je doet het goed voor de buitenwereld maar het voelt niet als genoeg.

Je verlangt naar echtheid, naar authenticiteit.

Je wilt niet meer om jezelf heen draaien en piekeren over keuzes.

Het liefst zou je alles open gooien, niks meer weg stoppen en echt 'zijn'.

Je weet dat het eigenlijk veel makkelijker kan als jij een diepe connectie maakt met jezelf en echt gaat luisteren naar je hart.

Maar die connectie maken en houden - dat vind je lastig.

retreat feb 2022.jpg

Een half jaar lang sta ik naast je

Ik zie je. Je mag volledig jezelf zijn.

 

Als je ervoor kiest om met mij te werken staat het komende half jaar in het teken van jou. Ik begeleid je in wat er naar boven komt als jij richting je doelen gaat.

. Je wordt je bewust van jouw kracht en overwint blokkades. In de stappen die je zet help ik je om dicht bij jezelf te blijven.

 

Emoties mogen er zijn, je mag je diepste kern verkennen. Je mag alles open gooien en naar boven laten komen wat er komt. Een half jaar lang hebben we regelmatig sessies en kun je bij me terecht voor support.

 

Je gaat ervaren hoeveel vrijheid het geeft om echt te zijn.

WhatsApp Image 2022-01-19 at 11.58.17.jpeg
photo_2021-05-28_08-44-33.jpg
photo_2021-05-28_08-44-41.jpg
photo_2021-05-28_08-45-38.jpg
joelle-1-2.jpg

Ik ben Joëlle

I practice what I preach

Ik weet zeker dat als je mij al langer volgt, je meerdere keren hebt gezien dat ik creativiteit als tool inzet. Het is mijn levensstijl, waarmee ik tot inzicht kom en mezelf coach.

 

Dat is niet altijd zo geweest.

 

Ik was iemand die niet wist hoe ik me voelde, laat staan dat ik een diepe connectie had met mezelf.

Ik had alles prima voor elkaar dus vond het niet echt nodig. De eerste keer dat ik tijdens mijn opleiding in aanraking kwam met beeldende therapie en keek naar mijn tekening dacht ik: 'shit, dit is hoe ik me van binnen voel'. Het gaf me zoveel inzicht. Ik dealde met dingen die ik nooit verwerkt had.

Ik ervaarde steeds meer dat ik gewoon kon 'zijn' en helemaal niet constant afleiding nodig had. Inmiddels kan ik me geen leven meer voorstellen zonder creativiteit.

 

De verbinding met mijn kern heeft ervoor gezorgd dat ik keuzes ben gaan maken vanuit mijn hart. Dat ik durfde te verhuizen naar Tenerife en mijn eigen business op zette.

Met elk level up in mijn business of leven worden blokkades direct zichtbaar in creativiteit waardoor ik bewust stappen kan zetten om ze te overwinnen.

Ik heb al 100+ vrouwen mogen helpen met deze connectie door creativiteit.

image00035.jpeg
WhatsApp Image 2022-01-19 at 11.58.19 (1).jpeg
WhatsApp Image 2022-01-19 at 11.58.16.jpeg

Welke resultaten kun je verwachten?

Rust

Je ziet het bij mij en bij mijn klanten. Je leest het in de screenshots. Je gaat rust ervaren als je jezelf uit in creativiteit. Ook de vrouwen die dachten dat het ze energie zou kosten merkten dat het juist direct een 'release' geeft en er meer rust en ruimte ontstaat. 

Versimpeling

Misschien zie je nu nog niet voor je hoe creativiteit je leven simpeler maakt, maar ik garandeer je dat het gaat gebeuren. Ik heb al zoveel klanten een mega doorbraak zien hebben over een kwestie waar zij al van alles voor hadden geprobeerd.

Tijd over

Tijd over als je tijd maakt om te creëren? Ja! Denk maar eens na over keuzes waar jij al uren over hebt gepiekerd en gepraat. Het antwoord zit in jou en dat op papier voor je zien staan zorgt ervoor dat je er niet om heen kunt. Knopen doorhakken en tijd over voor wat er echt toe doet.

Diepe connectie

Een diepe connectie met jouw kern. Je kunt je gevoelens herkennen en benoemen, je stopt niets meer weg voor jezelf. Je bent niet meer bang om naar binnen te kijken. Dit zorgt er ook voor dat je met een ander een diepere connectie kunt maken.

Zelfvertrouwen

Je krijgt inzicht in wie jij in de kern bent en wordt steeds meer trouw aan jezelf. Trouw zijn aan jezelf geeft zelfvertrouwen. Je bent eerlijk naar jezelf en laat jezelf 'zijn'. Je hoeft geen masker op te zetten maar leeft met vertrouwen vanuit je essentie.

'Het is zo'n fijne manier om in een vrij korte tijd heel veel van jezelf aan te kijken en vrijwel meteen te verwerken.'

Het wordt meteen concreet. Je bent niet zoekende naar woorden want het 'is' er al en het vind in 1x een weg naar buiten. Dit heeft mij zoveel rust en zelfacceptatie en 'in het nu kunnen zijn' gebracht, dat gun ik iedereen.

Eveline Druncks - coach & oprichter van de Master Jar

Gun jij dit jezelf ook?

_DSC5242.jpg

Verwacht eerlijkheid. Je krijgt in dit traject wat je nodig hebt om echt de diepte in te gaan en te groeien.

We gaan niet om de bullshit heen praten. We gaan naar de kern.

 

Ik sta naast je en jou spiegelen vind ik belangrijker dan dat ik je vertel wat je graag wilt horen. Ik stel de vragen die nodig zijn om tot de kern te komen, want alleen zo kun je van binnenuit verandering maken.

Ik support je gedurende het hele traject om stappen te zetten in jouw doelen en daarin dicht bij jezelf te blijven. Of het nou gaat om doelen in je business of op persoonlijk vlak, het begint allemaal bij jou. 

Wat gebeurt er wanneer je investeert in dit traject?

Je ontvangt het komende half jaar persoonlijke begeleiding van mij. 

Levenslang resultaat. Alles in het traject leer je zelf inzetten. Je maakt de tool helemaal eigen zodat jij het de rest van je leven kunt gebruiken.

Een half jaar lang:

image00020.jpeg
image00030.jpeg
image00017.jpeg
image00016.jpeg
image00019.jpeg
image00021.jpeg
image00026.jpeg
image00001 (2).jpeg
image00009 (2).jpeg
image00007 (2).jpeg
image00004 (2).jpeg
image00002 (2).jpeg
image00005 (2).jpeg

Boek je match call.

Dan maken we kennis en bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

Praktische info

Je ontvangt een half jaar lang persoonlijke begeleiding van Joëlle.

 

Tweewekelijkse 1-op-1 sessies via zoom. De dagen en tijden voor de sessies plannen wij samen in.

Je krijgt toegang tot de de volledige basis van creativiteit als tool gebruiken - ARTP online leeromgeving.

Voxer support. 5 dagen in de week mag je jouw vragen en inzichten delen en ontvang je mijn support. Je krijgt advies op jouw vraagstukken en jouw groei.

Cadeau: je krijgt een box met een art journal en alle creatieve materialen die je nodig hebt voor dit traject.

Investering: eenmalig 6.250 euro of 1.042 euro per maand.

Op dit moment krijg je een retreat op Tenerife t.w.v. 2200 euro cadeau als je een half jaar traject aangaat.

businessreset-30.jpg
 

Boek je gratis kennismaking

debra.jpg

'Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik iets uit de oefeningen van jou zou kunnen halen. Omdat ik nuchter en down to earth ben. Ik stop mijn gevoelens vaak weg omdat ik die confrontatie niet wil aan gaan. Jij prikte daar meteen doorheen en hierdoor voelde ik me ook veilig om mijn gevoelens met je te delen. De oefening met de cirkel doe ik nog regelmatig als ik niet zo goed weet wat mijn emoties willen zeggen en check ik echt vaker bij mezelf in. Hierdoor laat ik gevoelens toe waardoor ook relaties in mijn leven veel beter gaan. Ook de oefening die we in Tenerife hebben gedaan met onze doelen zorgde voor veel inzichten. Iets wat pijnlijk was, maar daarna voor zoveel opluchting zorgde. Je bent een topper!'

Debra van der Heide

online business coach

Ik had heel veel zin om mijn emoties naar boven te laten komen met creativiteit. Dat klinkt misschien gek, omdat niet alle emoties leuk zijn, maar ik sta nu op een punt in mijn leven dat ik er graag van wil leren. Leren omgaan met emoties vind ik niet altijd even eenvoudig.

Het inzetten van creativiteit geeft mij een hele fijne houvast, ik vind het soms lastig om onder woorden te brengen hoe ik me voel. Als ik nu een energiebal in mijn buik heb zitten die heel naar voelt, dan pak ik nu vaak mijn art journal en olie krijtjes erbij en dan ga ik aan de slag.

Nu ik het vaker doe merk ik dat bepaalde kleuren een gevoel bij mij weergeven. Groen is bijvoorbeeld bij mij een kleur die in het teken staat van nervositeit.

Na het creëren komt er vaak een bepaalde rust over me heen, alsof ik de emoties een plekje gegeven heb. Het is niet helemaal weg, maar ik heb het laten stromen. En op één of andere manier merk ik dat de energiebal/blokkade is weggeëbd. Onwijs fijn, want voorheen zou ik er dagen mee rond lopen en onbewust wegstoppen. Ik laat het er nu zijn en elke keer als ik 'last' heb van negatieve emoties heb ik het idee dat ik er steeds beter mee om kan gaan d.m.v. de tools die Joëlle mij tot nu toe geleerd heeft.

Als jij het zelf ook lastig vindt om je emoties onder woorden te brengen, dan zou ik het zeker aanraden om ook eens aan de slag te gaan met creativiteit. Helemaal met Joëlle! Ze is ontzettend lief, heeft veel begrip en ze oordeelt niet. Je mag helemaal zijn zoals je bent en dat is een hele opluchting.

lotte.webp

Lotte Daalman

sammies.nl

businessreset (160 van 166).jpg

Anne Theelen

gooddiggers.nl

Ik heb Joëlle op de business reset in Tenerife leren kennen en buiten dat ze een super oprecht en mooi mens is heeft ze me ook echt verrast met alle creatieve tools die ze me tijdens die week heeft aangereikt.

 

Ik ging met een dubbel gevoel naar de business reset. Sowieso had ik er natuurlijk heel erg veel zin in, maar ik vond het ook wel heeeel spannend. Ik vind het vaak lastig om over gevoel te praten en me kwetsbaar op te stellen. Ik maakte me niet druk om de business workshops want dat fixte ik wel.

 

Maar die 'zweverige' dingen dat wist ik nog niet zo hoor! Ik ben wel heel creatief. Het leek me dus wel hartstikke leuk om lekker te gaan schilderen of tekenen, maar ik dacht: als ze me naar niet vraagt naar wat ik daar dan voor betekenis in zie ofzo.. 😂. Een beetje een gevalletje van abstracte kunst wat ik ook nooit zo goed snap en vaak te nuchter voor ben haha. Maar vanaf het begin had Joëlle een soort rust over zich waardoor ik me over mijn awkwardness heen kon zetten en ze luisterde heel goed.

 

Door de creatieve opdrachten kwamen er dingen naar boven waar ik anders niet achter was gekomen. Ik zat namelijk vast met welke richting ik op wilde met mijn bedrijf en had er al zoveel overna gedacht dat ik er niet meer aan uitkwam. Ik had al tientallen business modellen gemaakt, projectplannen geschreven en ik had zeker ook geen ideeën te kort. Maar toch kwam ik er niet aan uit en kon ik niet doorpakken.

 

Door de creatieve sessies en tools kwam ik eigenlijk tot een besef dat ik iets wilde wat ik eigenlijk al had afgeschreven. Namelijk een stichting opzetten. Een hele andere vorm van ondernemen. Maar door belemmerende overtuigingen die ik hierover had en aannames die ik hierover had gemaakt, had ik deze optie niet meer bij de mogelijkheden gezet. En misschien dat ik daarom wel geen keuze kon maken. Omdat de juiste keuze niet in mijn rijtje stond.

 

Door de sessies met Joëlle kwam dit omhoog en hebben we die overtuigingen eens onderzocht. En wat bleek: kon prima! Door deze sessies kon ik weer concrete plannen gaan maken en ik moet zeggen dat ik sommige dingen ook thuis nog steeds af en toe erbij pak. Het helpt me om mijn eigen vaak chaotische gedachte op papier te zetten en te begrijpen hoe ik me voel. Super fijn als ondernemer omdat ik hierin als zzper soms een collega of sparringspartner mis om dingen tegenaan te houden. Dikke aanrader dus! 💕

Ik kende Art Therapy helemaal niet voordat ik Joëlle ging volgen. Ik voelde me gewoon heel erg aangesproken door haar levensstijl en haar vrolijke uitstraling via instagram.

 

Ik heb 1:1 sessies bij haar gehad waarbij ik me heel erg op mijn gemak voelde om te delen wat er naar boven kwam. Ik merkte dat de begeleiding onwijs waardevol was en meerdere keren hele belangrijke inzichten kreeg.

Ik kreeg bijvoorbeeld inzichten over grenzen die ik niet aan het eren was met mijn team. Of dat ik voelde dat het echt tijd was om te verkennen om ergens anders te gaan wonen. Dat was echt een onderliggend iets waar ik niet de vinger op kon leggen. 

Door de sessies met Joëlle werd het meteen heel erg inzichtelijk waar ik naar verlangde en wat er speelde. Dus ik ben echt super onder de indruk van hoe zij werkt en van de kracht van deze methode. 

Ik heb haar ook een keer ingeschakeld voor een sessie voor mijn klanten omdat ik dit heel graag wilde delen met meer mensen. Dikke aanrader.

Anne Hospers

Business Muse, mentor & creative strategist - Camp Bluff

foto Anne.jpg

Boek je gratis kennismaking

Dan maken we kennis en bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.