top of page
Tenerife-9487.jpg

Alle antwoorden (ja, ook die grote business besluiten ;)) zitten in jou. Leer jezelf echt verstaan en samenwerken met je onderbewustzijn. Vanuit rust je bedrijf runnen doordat je op elk moment toegang hebt tot je intuïtie.

Creatief 1:1 jaar traject voor ondernemers die authentiek leiderschap willen nemen vanuit de antwoorden in hun kern.

1:1 ART TRAJECT

Ondernemen is niet nieuw voor je. Je hebt successen behaald en de buitenwereld kijkt met bewondering naar waar je staat.

Investeren in je bedrijf ben je gewend. Je vindt groei belangrijk. Je hebt gewerkt met een of meerdere businesscoach(es) of mentors. Je ziet de waarde van een goede coach en staat open om te leren, maar als je je bedrijf bouwt op advies van buitenaf kun je ook de verbinding met jezelf verliezen.

 

Je merkt dan dat, ondanks het aan de buitenkant lekker loopt, het ergens schuurt. Het voelt moeizaam of in de kern niet helemaal goed. Dit uit zich in je bedrijf of privé. Je voelt weinig vervulling met wat je doet of lijkt even niet meer te 'weten' wat nou echt jou kracht is. Het 'stroomt' niet, je moet jezelf pushen. 

 

Inmiddels weet je dat er zoveel meer antwoorden in jezelf liggen, dat is waar jij nu naar wilt luisteren en waar je je bedrijf op wilt bouwen.

 

Je wilt belangrijke besluiten in het ondernemerschap maken die aansluiten bij jouw kern. Niet blindelings dingen overnemen van andere succesvolle ondernemers, maar je eigen hart volgen. Leren om jezelf echt te verstaan.

Hoe zou het voor je zijn als je alle antwoorden in jezelf weet te vinden en je vanuit vertrouwen je bedrijf runt? Als je rust voelt in jezelf, kunt samenwerken met jouw onderbewustzijn en je creativiteit kan stromen?

'Joëlle helpt je echt met terug gaan naar jezelf en geeft je tools om zelf de antwoorden te vinden'
(onderaan deze pagina vind je Lauri's volledige review video)

Tenerife-1-20.jpg

Ik ben Joëlle

Beeldend therapeut voor gevestigde ondernemers

Veel succes dat je ziet is te danken aan adviezen van andere ondernemers. Copy en paste bedrijven van mentoren en coaches die je vertellen hoe het het beste is om te doen.

Wat ik vaak zie is dat de meeste keuzes binnen het ondernemerschap worden gemaakt vanuit een bewezen strategie. Op het eerste oog is daar niet zoveel mis mee. 


Maar: door af te gaan op de antwoorden van een ander, bouw je je bedrijf niet volledig op jezelf en verlies je de connectie met jezelf. Terwijl juist daar de belangrijkste antwoorden liggen. De antwoorden die geen enkele businesscoach je kan geven (en ik ook niet ;-)). De antwoorden die passen bij jou en je bedrijf. 

Je bedrijf groeit op de lange termijn niet sneller dan jij.

Jij bent de basis van je bedrijf. Niemand anders. Authentiek leiderschap start bij de connectie met jezelf.

IMG_3162.PNG
IMG_3562.PNG
IMG_3572.PNG
IMG_2455.PNG

Haal een keer diep adem en doe je ogen even dicht...

Hoe zou je leven en je bedrijf eruit zien als je op elk moment kunt intunen op je intuïtie. Als je echt kunt 'zijn' met jezelf, kunt leunen in vertrouwen?

Wat als je toegang had tot dat innerlijk weten en niet om jezelf heen hoeft te draaien of te piekeren over die grote (business) besluiten.

Hoe zou het eruit zien als je je bewust bent van innerlijke processen die je blokkeren om stappen te maken. Als je onderbewustzijn geen onbereikbare plek is die ervoor zorgt dat je jezelf tegenwerkt, maar een plek die je kent en waar je mee samenwerkt?

Die echtheid en authenticiteit.

 

Jouw innerlijk weten.

 

Dat wil je nog veel meer in je bedrijf integreren.

tenerife-3-2.jpg

Ik gun je rust in het 'zijn' bij jezelf.

Als therapeut en ondernemer weet ik dat het succes dat je hebt behaald niet bepalend is voor hoe jij je voelt. Zolang je niet kunt 'zijn' in jezelf zal je in vlagen onrust voelen.

En ja, die is misschien tijdelijk weg als je op vakantie gaat of een massage neemt. Maar ergens weet je dat je nog veel meer rust in jezelf kunt voelen.

 

Je brein is het gewend om constant bezig te zijn. Te streven naar het volgende. Niet teveel bezig zijn met die zachte intuïtieve kant. Zelf was ik ook constant bezig om maar niet geconfronteerd te worden met dat gevoel.

 

Tot dat in aanraking kwam met beeldende therapie en keek naar mijn tekening dacht ik: 'shit, dit is hoe ik me van binnen voel'.

 

Ik kreeg inzicht in mijn binnenwereld. Ik dealde met dingen die ik nooit verwerkt had. Ik volgde de opleiding vaktherapie beeldend en verdiepte me intussen in visualisatie en mindfulness.

En nee, niet elk moment van die reis naar binnen is makkelijk. Maar ik ervaarde iets wat ik nooit eerder had ervaren:

 

dat ik gewoon kon 'zijn'.

 

Zijn in mijn lichaam, met mijn emoties. Ik voelde sterk wat ik wilde en begon steeds meer te vertrouwen op de antwoorden in mezelf.

 

Inmiddels kan ik me geen leven meer voorstellen zonder creativiteit.

 

De verbinding met mijn kern heeft ervoor gezorgd dat ik keuzes ben gaan maken vanuit mijn hart. Dat ik durfde te verhuizen naar Tenerife en mijn eigen business op zette.

Met elk 'level up' in mijn business of leven worden blokkades direct zichtbaar in creativiteit waardoor ik bewust stappen kan zetten om ze te overwinnen.

Afgelopen jaren heb ik meer dan honderd vrouwen mogen helpen met deze connectie door creativiteit.

IMG_9201.PNG
IMG_9020.PNG
WhatsApp Image 2022-01-19 at 11.58.16.jpeg

'Ik wist dingen wel maar door het zo visueel te maken wordt het zo helder dat je er niet meer omheen kunt'.
(onderaan deze pagina vind je de volledige review video van Yavanna)

review Anne Hospers

'Ik kende Art Therapy helemaal niet voordat ik Joëlle ging volgen. Ik voelde me gewoon heel erg aangesproken door haar levensstijl en haar vrolijke uitstraling via instagram.

 

Ik heb 1:1 sessies bij haar gehad waarbij ik me heel erg op mijn gemak voelde om te delen wat er naar boven kwam. Ik merkte dat de begeleiding onwijs waardevol was en meerdere keren hele belangrijke inzichten kreeg.

Ik kreeg bijvoorbeeld inzichten over grenzen die ik niet aan het eren was met mijn team. Of dat ik voelde dat het echt tijd was om te verkennen om ergens anders te gaan wonen. Dat was echt een onderliggend iets waar ik niet de vinger op kon leggen. 

Door de sessies met Joëlle werd het meteen heel erg inzichtelijk waar ik naar verlangde en wat er speelde. Dus ik ben echt super onder de indruk van hoe zij werkt en van de kracht van deze methode. 

Ik heb haar ook een keer ingeschakeld voor een sessie voor mijn klanten omdat ik dit heel graag wilde delen met meer mensen. Dikke aanrader.'

Anne Hospers

Business Muse, mentor & creative strategist - Camp Bluff

foto Anne.jpg

Anne deelde ook over haar proces in Art therapy in de podcast 'Visionair & Vrij' met Danniek. Luister het fragment hieronder of luister de hele aflevering hier.

Welke resultaten kun je verwachten?

Rust

Je ziet het bij mij en bij mijn klanten. Je gaat rust ervaren als je jezelf uit in creativiteit. Ook de ondernemers die dachten dat het ze energie zou kosten merkten dat het juist direct een 'release' geeft en er meer rust en ruimte ontstaat. Ruimte voor hen om te zijn en ruimte om te verschijnen voor je klanten.

IMG_1452.PNG

Versimpeling

Misschien zie je nu nog niet hoe creativiteit je business simpeler maakt, maar ik garandeer je dat het gaat gebeuren. Ik heb al zoveel klanten een mega doorbraak zien hebben over een vraagstuk waar zij al van alles voor hadden geprobeerd. Keuzes maken wordt makkelijker als je de antwoorden voor je ziet.

Tijd over

Tijd over als je tijd maakt om te creëren? Ja! Denk maar eens na over keuzes waar jij al uren over hebt gepiekerd en gepraat. Het antwoord zit in jou en dat op papier voor je zien staan zorgt ervoor dat je er niet om heen kunt. Knopen doorhakken en tijd over voor wat er echt toe doet binnen je bedrijf.

Diepe connectie

Een diepe connectie met jouw kern. Je kunt je gevoelens herkennen en benoemen, je stopt niets meer weg voor jezelf. Je bent niet meer bang om naar binnen te kijken. Je vindt de antwoorden in jezelf. Dit zorgt er ook voor dat je met een ander een diepere connectie kunt maken.

IMG_3563.PNG

Zelfvertrouwen

Je krijgt inzicht in wie jij in de kern bent en wordt steeds meer trouw aan jezelf. Trouw zijn aan jezelf geeft zelfvertrouwen. Je bent eerlijk naar jezelf en laat jezelf 'zijn'. Je hoeft geen masker op te zetten maar leeft met vertrouwen vanuit je essentie.

IMG_2454.PNG
203EFFD3-A029-4B4F-92E3-493AE75AA445.jpeg

Verwacht eerlijkheid. Je krijgt in dit traject wat je nodig hebt om echt de diepte in te gaan en te groeien.

We gaan niet om de bullshit heen praten. We gaan naar de kern.

 

Ik sta naast je en jou spiegelen vind ik belangrijker dan dat ik je vertel wat je graag wilt horen. Uiteraard doe ik dit met liefde, binnen de veiligheid van het traject. Ik stel de vragen die nodig zijn om tot de kern te komen, want alleen zo kun je van binnenuit verandering maken.

In de eerste fase dat ik met klanten werk zijn ze enthousiast en nieuwsgierig naar wat hun intuïtie ze te vertellen heeft. Vaak komt er daarna een punt dat ze zich terug trekken door hun brein. 

 

Dan komen er ineens vragen zoals: ‘Wat denk jij dat slim is om te doen met dit nieuwe aanbod? of ‘Hoe zou jij met deze situatie omgaan?’. 

 

Laten we eerlijk zijn: Het is eng om op je intuïtie te vertrouwen. Je brein gaat je terug willen trekken om je veilig te houden. 

 

Blijf maar waar je bent. 

Vraag eerst nog even advies. 

 

Weet je wel zeker dat je op jezelf kunt vertrouwen?

 

Dit is het punt dat ik je terug begeleid naar binnen. Naar je innerlijk weten. 

 

Leun maar.

Vertrouw er maar op dat wat je voelt precies het juiste is. 

Hoe meer je terug gaat naar je kern hoe makkelijker die antwoorden tot je komen. 

 

Je leert jezelf steeds beter verstaan. 

 

Steeds makkelijker kom je tot de juiste beslissingen voor je business.

Ik breng je er steeds naar terug. 

We gaan door de weerstand van ‘advies willen vragen’ heen. 

Samen. Ik draag je. 

 

Tot je het zo sterk voelt, dat je er niet meer omheen kunt. 

Dat je niet anders kunt dan vertrouwen op je innerlijk weten. 

"Ik had nooit verwacht dat creativiteit -en dan met name onder begeleiding van Joëlle- zo ontzettend waardevol zou zijn voor mijn privéleven en mijn onderneming. Ik ben praktisch ingesteld en bovendien ben ik niet goed in tekenen of schilderen.

 

Deze beide overtuigingen vielen in het niet toen Joëlle mij een opdracht liet uitvoeren waarbij ik mijn gevoel op papier mocht zetten. Dit heeft niets te maken met ‘hier ben ik te praktisch voor’ of ‘ik ben niet goed in creativiteit’. Joëlle’s creatieve coaching heeft iets losgemaakt wat mij zoveel meer kracht geeft bij zowel kleine als grote beslissingen."


- Daphne Vink, The Succes Girl

businessreset (67 van 166).jpg

Wat gebeurt er wanneer je investeert in dit traject?

Je leert jezelf echt verstaan en samenwerken met je onderbewustzijn. Vanuit rust run jij je bedrijf, doordat je op elk moment toegang hebt tot je intuïtie.

Het komende half jaar werk je samen met mij waarin ik je tijdens de creatieve sessies steeds terug breng naar je kern.

Door mijn ervaring met creativiteit en visualisatie weet ik precies wat er nodig is om de antwoorden in jezelf te vinden. 

Ik ken de angst die het meebrengt om te zakken in het diepe vertrouwen. 

Je mag je hierin laten dragen door mij. 

 

Je maakt creativiteit, als manier om tot je kern te komen, helemaal eigen zodat jij het de rest van je leven voor je bedrijf en op persoonlijk vlak kunt gebruiken. Veel van mijn klanten zijn coaches of dienstverleners die niet anders kunnen dan creativiteit ook in hun eigen coaching implementeren. Als je de kracht ervaart weet je wat het kan betekenen.

IMG_7588.PNG.png
IMG_7269.PNG.png
IMG_4921.PNG.png

'Ik wilde leren hoe ik mijn gevoel visueel kon maken, minder in mijn hoofd zitten en minder piekeren'.
Deze video van Melissa maakten we na het Art Retreat, de start van haar 1:1 traject.

Boek je gratis kennismaking

Als je een sessie boekt kijken we door middel van een vragenlijst of het art traject passend is voor je. Daarna maak je vrijblijvend kennis met mij en kun je doorstromen naar het 1:1 traject.

"Ik heb echt een aantal keren binnen mijn bedrijf een beslissing willen maken, en na een sessie met jou toch de tegenovergestelde richting besloten omdat ik ineens merkte dat die beslissing helemaal niet als de juiste voelde."

'Ik wilde in een traject bij jou omdat ik eerder bij je heb ervaren hoe krachtig jouw sessies zijn. Ze laten me op een totaal ander level denken en vooral voelen. Ik heb de afgelopen jaren hard aan mijn herstel gewerkt na een burn out en ik wist dat het belangrijk is om met regelmaat bij mezelf te blijven inchecken: hoe gaat het met me? Zijn er dingen waar ik in de dagelijkse hectiek geen ruimte aan geef? Dus dat wilde ik graag bij jou doen.

Het heeft me al zo enorm geholpen binnen mijn bedrijf. Er zijn echt keren dat ik vlak voor de sessie denk 'ik heb hier zo geen zin in, want ik weet dat ik dingen aan het wegstoppen ben en ik wil er niet mee geconfronteerd worden'. Maar júist dan is de sessie zo hard nodig en belangrijk. Ik heb echt een aantal keren binnen mijn bedrijf een beslissing willen maken, en na een sessie met jou toch de tegenovergestelde richting besloten omdat ik ineens merkte dat die beslissing helemaal niet als de juiste voelde.

Ik sta veel meer bij de kern van wie ik ben en wat ik uit wil dragen en het traject met jou heeft daar veel aan bijgedragen. Het zorgde eigenlijk dat ik mezelf de toestemming gaf om niet zo bezig te zijn met wat iedereen wil, of wat de verwachtingen zijn. Maar juist: waar ben ik goed in? Wat heb ik te brengen? Het heeft héle essentiële inzichten naar boven gebracht waardoor ik weer kracht in mezelf voel die ik lang niet ervaren heb. En het is er nog niet volop, maar het vuurtje is aangewakkerd en het gaat niet meer uit. En daar ben ik intens dankbaar voor.'

foto Lauri.jpg

Lauri Miriam

Video/fotografie coach | Agapè Stories

Hieronder zie je de video review van Lauri die op Tenerife bij de Art Retreat is opgenomen.

Benieuwd naar de investering en hoe het traject er praktisch uitziet?

Je bent gewend om te investeren in je bedrijf en weet dat de transformatie boven de 'hoe' staat. Maar je bent vast benieuwd, dus ik zal je wat meer vertellen over hoe dit traject eruit ziet.

 

Als je start vóór maart 2024 is de investering voor het jaartraject 650 euro per maand of in één keer 7.800. Het jaartraject VIP inclusief het Art Retreat op Tenerife is 800 euro per maand of in één keer 9.600 euro. 

Dit traject bestaat uit een jaar lang 1-op-1 begeleiding inclusief BONUS (tot maart) en bij het VIP traject inclusief het Art Retreat op Tenerife.

Je ontvangt een jaar lang persoonlijke begeleiding van Joëlle met elke 2 weken een 1-op-1 sessie van 60-80 minuten via zoom. 

Je krijgt toegang tot de de volledige online leeromgeving met videos en visualisaties die je tijdens het traject kunt gebruiken.

Op elk moment mag je jouw vragen en inzichten delen en ontvang je chat support. Je krijgt begeleiding in jouw vraagstukken.

Bij de VIP versie krijg je een verdiepende Art Retreat van 6 dagen met een kleine groep ondernemers. Hiervoor kom je naar Tenerife, waar we samen in de zon, volledig vanuit rust jouw persoonlijke thema's doorwerken.

Cadeau: je krijgt een box met een art journal en alle creatieve materialen die je nodig hebt voor dit traject.

Tot maart: een extra hele toffe BONUS waar je een weekend voor vrij mag maken in 2024.

Ik wil een kennismaking

Video review Yavanna

debra.jpg

'Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik iets uit de oefeningen van jou zou kunnen halen. Omdat ik nuchter en down to earth ben. Ik stop mijn gevoelens vaak weg omdat ik die confrontatie niet wil aan gaan. Jij prikte daar meteen doorheen en hierdoor voelde ik me ook veilig om mijn gevoelens met je te delen. De oefening met de cirkel doe ik nog regelmatig als ik niet zo goed weet wat mijn emoties willen zeggen en check ik echt vaker bij mezelf in. Hierdoor laat ik gevoelens toe waardoor ook relaties in mijn leven veel beter gaan. Ook de oefening die we in Tenerife hebben gedaan met onze doelen zorgde voor veel inzichten. Iets wat pijnlijk was, maar daarna voor zoveel opluchting zorgde. Je bent een topper!'

Debra van der Heide

online business coach

Ik had heel veel zin om mijn emoties naar boven te laten komen met creativiteit. Dat klinkt misschien gek, omdat niet alle emoties leuk zijn, maar ik sta nu op een punt in mijn leven dat ik er graag van wil leren. Leren omgaan met emoties vind ik niet altijd even eenvoudig.

Het inzetten van creativiteit geeft mij een hele fijne houvast, ik vind het soms lastig om onder woorden te brengen hoe ik me voel. Als ik nu een energiebal in mijn buik heb zitten die heel naar voelt, dan pak ik nu vaak mijn art journal en olie krijtjes erbij en dan ga ik aan de slag.

Nu ik het vaker doe merk ik dat bepaalde kleuren een gevoel bij mij weergeven. Groen is bijvoorbeeld bij mij een kleur die in het teken staat van nervositeit.

Na het creëren komt er vaak een bepaalde rust over me heen, alsof ik de emoties een plekje gegeven heb. Het is niet helemaal weg, maar ik heb het laten stromen. En op één of andere manier merk ik dat de energiebal/blokkade is weggeëbd. Onwijs fijn, want voorheen zou ik er dagen mee rond lopen en onbewust wegstoppen. Ik laat het er nu zijn en elke keer als ik 'last' heb van negatieve emoties heb ik het idee dat ik er steeds beter mee om kan gaan d.m.v. de tools die Joëlle mij tot nu toe geleerd heeft.

Als jij het zelf ook lastig vindt om je emoties onder woorden te brengen, dan zou ik het zeker aanraden om ook eens aan de slag te gaan met creativiteit. Helemaal met Joëlle! Ze is ontzettend lief, heeft veel begrip en ze oordeelt niet. Je mag helemaal zijn zoals je bent en dat is een hele opluchting.

lotte.webp

Lotte Daalman

sammies.nl

businessreset (160 van 166).jpg

Anne Theelen

gooddiggers.nl

Ik heb Joëlle op de business reset in Tenerife leren kennen en buiten dat ze een super oprecht en mooi mens is heeft ze me ook echt verrast met alle creatieve tools die ze me tijdens die week heeft aangereikt.

 

Ik ging met een dubbel gevoel naar de business reset. Sowieso had ik er natuurlijk heel erg veel zin in, maar ik vond het ook wel heeeel spannend. Ik vind het vaak lastig om over gevoel te praten en me kwetsbaar op te stellen. Ik maakte me niet druk om de business workshops want dat fixte ik wel.

 

Maar die 'zweverige' dingen dat wist ik nog niet zo hoor! Ik ben wel heel creatief. Het leek me dus wel hartstikke leuk om lekker te gaan schilderen of tekenen, maar ik dacht: als ze me naar niet vraagt naar wat ik daar dan voor betekenis in zie ofzo.. 😂. Een beetje een gevalletje van abstracte kunst wat ik ook nooit zo goed snap en vaak te nuchter voor ben haha. Maar vanaf het begin had Joëlle een soort rust over zich waardoor ik me over mijn awkwardness heen kon zetten en ze luisterde heel goed.

 

Door de creatieve opdrachten kwamen er dingen naar boven waar ik anders niet achter was gekomen. Ik zat namelijk vast met welke richting ik op wilde met mijn bedrijf en had er al zoveel overna gedacht dat ik er niet meer aan uitkwam. Ik had al tientallen business modellen gemaakt, projectplannen geschreven en ik had zeker ook geen ideeën te kort. Maar toch kwam ik er niet aan uit en kon ik niet doorpakken.

 

Door de creatieve sessies en tools kwam ik eigenlijk tot een besef dat ik iets wilde wat ik eigenlijk al had afgeschreven. Namelijk een stichting opzetten. Een hele andere vorm van ondernemen. Maar door belemmerende overtuigingen die ik hierover had en aannames die ik hierover had gemaakt, had ik deze optie niet meer bij de mogelijkheden gezet. En misschien dat ik daarom wel geen keuze kon maken. Omdat de juiste keuze niet in mijn rijtje stond.

 

Door de sessies met Joëlle kwam dit omhoog en hebben we die overtuigingen eens onderzocht. En wat bleek: kon prima! Door deze sessies kon ik weer concrete plannen gaan maken en ik moet zeggen dat ik sommige dingen ook thuis nog steeds af en toe erbij pak. Het helpt me om mijn eigen vaak chaotische gedachte op papier te zetten en te begrijpen hoe ik me voel. Super fijn als ondernemer omdat ik hierin als zzper soms een collega of sparringspartner mis om dingen tegenaan te houden. Dikke aanrader dus! 💕

'Het is zo'n fijne manier om in een vrij korte tijd heel veel van jezelf aan te kijken en vrijwel meteen te verwerken.'

Het wordt meteen concreet. Je bent niet zoekende naar woorden want het 'is' er al en het vind in 1x een weg naar buiten. Dit heeft mij zoveel rust en zelfacceptatie en 'in het nu kunnen zijn' gebracht, dat gun ik iedereen.

Eveline Druncks - coach & oprichter van de Master Jar

Twijfel je nog?

Ik kan je nog 100 screenshots laten zien van berichtjes van ondernemers die je voor gingen in het art traject. Maar wat ik veel belangrijker vind is dat je, als je tot hier bent gekomen, eerlijk bent naar jezelf: heb je het verlangen om meer vanuit je kern te leven en ondernemen? Voel je ergens dat creativiteit bij je zou kunnen passen?

Als je nu een iets voelt, ookal is het alleen een gevoel in je buik... Luister er naar. 

Je mag het gewoon onderzoeken, zonder dat je direct ergens aan vast zit. Ga met me in gesprek en dan voel je in de art sessie vanzelf of het de juiste stap is of niet. En anders neem je sowieso een inzicht mee vanuit de tekening die je maakt in die sessie.

Je bent heel erg welkom in mijn traject, het is aan jou nu om de eerste stap te zetten.

Zie ik je in een gratis sessie? 

IMG_6977.jpg
 • Voor welke datum moet ik mij aanmelden om het art retreat erbij te krijgen?
  Op dit moment zijn alle VIP plekken gevuld inclusief het Art Retreat in 2024. Het is niet zeker of er nóg een retreat op Tenerife wordt gegeven. Wel is het mogelijk om in het jaartraject te stappen, inclusief een hele toffe BONUS die je ook een retreat ervaring geeft. Stuur een berichtje als je wilt kletsen over de mogelijkheden.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Ja, je kan kiezen voor 12 maandelijkse termijnen van 650 euro, 4 termijnen van 1.950 euro of 7.800 euro in 1x betalen. Bij het VIP traject kun je ook in termijnen betalen.
 • Wat heb ik nodig aan creatieve materialen?
  Niks! Zodra je je hebt aangemeld krijg je een box met alle materialen die je nodig hebt tijdens het art traject.
 • Hoeveel tijdsinvestering wordt er verwacht?
  De tijd die je sowieso vrij maakt voor je eigen proces is 1,5 uur eens in de twee weken voor een 1:1 art sessie. Ik heb ondernemers die dit traject puur alleen voor dat moment doen om in te checken bij zichzelf, maar ook vrouwen in mijn traject die tussendoor visualisaties doen die ik ze bijvoorbeeld meegeef na de sessie. In het art traject kijk ik naar jou als persoon en we bekijken samen wat het meest passend is voor jou.
 • Zit er 1-op-1 coaching/therapie in het programma?
  Ja dit traject is volledig 1:1. Zowel de sessies als de support tussen de sessies door. Je hebt een half jaar nauw contact met Joëlle. Het enige groepsonderdeel is de Art Retreat met een kleine groep ondernemers (max 4 personen).
 • Moet ik creatief zijn om in te stappen?
  Nee, je hoeft jezelf niet als creatief te zien (je zal erachter komen dat je creatiever bent dan je denkt). Ik werk met vrouwen die nooit tekenen of schilderen én met vrouwen die heel creatief zijn voor hun werk en het juist op een andere manier willen ervaren. Beide vinden het heerlijk! Je hoeft geen basis te hebben. Je krijgt alle materialen die je nodig hebt en ik begeleid je in hoe je het kunt gebruiken.
 • Staat je vraag er niet tussen?
  Mail naar: info@joelleartretreat.com of stuur me een dm via instagram.

Boek je gratis art sessie

Als je een sessie boekt kijken we door middel van een vragenlijst of het art traject passend is voor je. Daarna maak je vrijblijvend kennis met een gratis Art sessie en kun je doorstromen naar het 1:1 traject.

tenerife-1.jpg
bottom of page