top of page

Kom erachter wat je écht verlangt met deze visualisatie

Als je leeft en onderneemt vanuit hoe het 'hoort', verlies je de dromen die in jou zitten uit het oog.

Naar doelen toe werken is niet nieuw voor je, je bedrijf gaat al lekker. Toch voel je soms een gevoel van onrust.

De sleutel tot succes is niet altijd harder werken. Strategie is niet de basis van jouw bedrijf. Ben je continu met je hoofd aan het werk in je bedrijf, maar stroomt het daardoor niet? Dan is het tijd voor iets totaal anders.

Werken vanuit je hoofd of puur vanuit strategie maakt het soms lastig om je eigen pad te volgen, en trouw te zijn aan wie je in de kern bent.

 

Daarom heb ik deze droom visualisatie voor je gemaakt. Hiermee word je je bewust van de dromen die in jou zijn gelegd.. Dit helpt je om te focussen op wat echt bij jóú past. 

 

Er zit zoveel moois in je.

 

Met de visualisatie neem je een moment voor jezelf waarbij je verwachtingen van anderen los kunt laten. Een moment waarin je los van alles wat er is even mag dromen over jouw toekomst. Een moment om te voelen waar jij passie voor hebt.

 

Jouw dromen zijn uniek en heb je niet voor niks. Ze geven je richting in je leven én business.

Wat levert de visualisatie me op?

Visualisatie en creativiteit is beide ontzettend krachtig om te onderzoeken wat er echt in jouw hart leeft. Je kijkt op een diepere laag wat je intuïtie je te vertellen heeft waardoor je de ruis van het dagelijkse leven en de verwachtingen even los kunt laten. 

Zweverig? Dit leverde het mij op:

  • Een balkon met uitzicht op de zee en zonsondergang

  • Vanuit niks een succesvol bedrijf opgebouwd op Tenerife

  • Verbinding met mijn grootste dromen en die een voor een uit zien komen

  • Uitverkochte retreats

  • Vrijheid om op het strand te liggen wanneer ik dat wil

  • Ideale klanten die bereid zijn duizenden euro’s te investeren in hun persoonlijke groei met als doel stappen te maken in hun bedrijf

Bij het downloaden van deze visualisatie krijg je het droomvisualisatie audiobestand + een aantal persoonlijke audio boodschappen van mij in je mail.

 

Het maakt niet uit waar je op dit moment staat. Misschien voelt jou bedrijf (en leven) nog totaal niet in lijn met je kern en is dit de eerste keer dat je eerlijk kijkt naar wat je écht wilt, of misschien leef je al deels jouw droomleven. Zelf onderneem ik al jaren vanuit mijn hart op Tenerife en ook ik doe deze visualisatie regelmatig om te checken of ik nog op het goede pad ben.

Probeer het zelf. Het kan je verrassen wat je ziet in de visualisatie.

Je bent niet gemaakt om jezelf klein te houden voor anderen. 

4.jpg
3.jpg
1.jpg

Gratis Droom visualisatie

 

Probeer het zelf! Ervaar hoe je een connectie kunt maken met je kern ♡

*Na het inschrijven ontvang je een persoonlijke audioboodschappen via de mail. Je kunt je daarna altijd weer uitschrijven voor de maillijst.

bottom of page