top of page

Kom erachter wat je écht verlangt met deze visualisatie

Als je leeft vanuit hoe het 'hoort', verlies je de dromen die in jou zitten uit het oog.

We leven vaak zo vanuit ons hoofd dat het soms lastig is om te weten wat nou écht bij ons past.

 

Er zit zoveel moois in je.

 

Met de visualisatie neem je een moment voor jezelf waarbij je verwachtingen van anderen los kunt laten. Een moment waarin je los van alles wat er is even mag dromen over jouw toekomst. Een moment om te voelen waar jij passie voor hebt.

 

Jouw dromen zijn uniek en heb je niet voor niks. Ze geven je richting.

 

Soms is het lastig om je eigen pad te volgen, en trouw te zijn aan wie je in de kern bent. luister daarvoor de visualisatie. Zo word je je bewust van de dromen die in jou zijn gelegd.. Dit helpt je om te focussen op wat echt bij jóú past. 

Wat levert de visualisatie me op?

Visualisatie en creativiteit is beide ontzettend krachtig om te onderzoeken wat er echt in jouw hart leeft. Je kijkt op een diepere laag wat je intuïtie je te vertellen heeft waardoor je de ruis van het dagelijkse leven en de verwachtingen even los kunt laten. 

Bij het downloaden van deze visualisatie krijg je een audiobestand + een werkboek om de eerste stap te maken naar jouw droomleven.

 

Het maakt niet uit waar je op dit moment staat. Misschien voelt jou leven nog totaal niet in lijn met je kern en is dit de eerste keer dat je eerlijk kijkt naar wat je écht wilt, of misschien leef je al deels jouw droomleven. Zelf onderneem ik al jaren vanuit mijn hart op Tenerife en ook ik doe deze visualisatie regelmatig om te checken of ik nog op het goede pad ben.

Probeer het zelf. Het kan je verrassen wat je ziet in de visualisatie.

Jij hebt een doel, een missie. Je bent niet gemaakt om jezelf klein te houden voor anderen. 

4.jpg
3.jpg
1.jpg

Gratis Droom visualisatie

 

Probeer het zelf! Ervaar hoe je een connectie kunt maken met je gevoel ♡

*Na het inschrijven ontvang je een aantal videos om met de visualisatie aan de slag te gaan. Je kunt je daarna altijd weer uitschrijven voor de maillijst.

bottom of page