top of page

Art Therapy course

Transformeer je leven (én business) door creativiteit

let's create magic

Jij hebt het verlangen om meer vanuit je gevoel te leven. Om altijd een diepe connectie te voelen met jouw kern en van daaruit het leven te creëren dat écht bij jou past. Want als jij echt jezelf bent ontstaat er magic!

 

Ben jij toe aan een volgend hoofdstuk en wil je ruimte maken voor creativiteit?

Samen gaan we deepdiven in hoe jij creativiteit kunt toepassen in je dagelijkse leven. Een levenslange tool waar je altijd naar terug kunt grijpen. Deze tool heeft mijn leven en het leven van vele anderen compleet veranderd! Als jij klaar bent om next level te gaan in jouw creatie kracht is dit programma voor jou!

IMG_3236.jpg

Na dit programma

 • heb je een connectie met wie jij daadwerkelijk diep van binnen bent.

 • kun jij creativiteit inzetten op alle vlakken van je leven.

 • ben je niet bang om te creëren.

 • heb je blokkades doorbroken.

 • weet je hoe je creativiteit op elk moment kunt inzetten om jezelf te helen, je krachtig te voelen en inzicht te krijgen in wat er van binnen speelt.

 • als jij ergens tegen aanloopt of merkt dat er ergens een blokkade of angst zit, kun je dit analyseren en aanpakken door creativiteit.

 • heb je zelfinzicht.

 • ken je je krachten en zwaktes en zet je creativiteit in om jezelf te ontwikkelen.

3 maanden aan transformatie

Doorbreken creatieve blokkades & in de creatieve flow komen

Je houdt jezelf nu nog wel eens tegen in creëren of doet het minder vaak dan je zou willen. Soms ben je bezig met het resultaat of weet je gewoon niet goed waar je moet beginnen.

 

Na het programma → weet je hoe je in je creatieve flow komt, twijfel je niet meer in het creëren en is jouw drang om je te uiten sterker dan je gedachtes over het resultaat. Je kan je gevoelens uiten door middel van creativiteit.

Heling & inzicht door creativiteit

Je geeft nu niet altijd genoeg ruimte aan je emotionele pijn of angsten en blokkades. Je voelt soms weerstand in het aankijken van wat ergens onder ligt of je weet niet goed hóé je hier zelf naar kunt kijken.  

 

Na het programma → weet je wat je kunt doen als jij getriggerd wordt in een situatie. Je weet hoe je ermee om moet gaan als er angst omhoog komt. Je weet hoe je inzicht krijgt in wat er van binnen speelt. Je kunt creativiteit inzetten om om te gaan met emoties, angsten en blokkades.

Creativiteit voor kracht, zelfvertrouwen en dromen

Je twijfelt soms over wat je nou echt wilt, of durft er nog niet echt voor te gaan. Je weet dat er meer in je zit maar houdt jezelf soms nog klein. Soms mis je dat volledige vertrouwen om echt voor jouw dromen te gaan.

Na het programma → Voel je jouw kracht en kwaliteiten en weet je wat écht bij jou past. Je staat sterkter in je schoenen en kunt keuzes maken vanuit wie jij daadwerkelijk diep van binnen bent. Je kunt op elk moment jouw kracht voelen door de creatieve tools die je hebt. Je zet creativiteit in om vanuit je hart te leven en jouw dromen te volgen.

Review Robbin - skin & self care coach

IMG_3137.jpg

Dit krijg je allemaal:

 • 3 maanden online programma met creatieve opdrachten, reflectieopdrachten & visualisaties die je levenslang kunt inzetten (t.w.v. €800)

 • Toegang tot de facebook groep waarin jij jouw vragen kunt stellen en je tussentijdse creatieve opdrachten, inzichten en reflecties deelt (t.w.v. €500)

 • Een community van een groep likeminded vrouwen (priceless)

 • BONUS: 3 mini art retreats at home die je zelf kunt doen en na het programma kunt blijven gebruiken (t.w.v. 550)

 • ARTP is Inclusief: Art Journal en basis materialen (t.w.v. €85)

Alles samen ter waarde van €1.935

Jouw investering: 249 euro per maand of 1x 747 euro

Aanmelden

REVIEWS

lynn.jfif

Ik vind je manier van werken heel erg prettig. De rust die je uitstraalt vind ik fijn en het persoonlijke contact is heel bijzonder. Mooi om mee te maken hoe je online toch zo’n persoonlijk contact kan hebben met anderen die je nog niet kent. Het hielp mij om even stil te staan bij wat ik ervaarde op dat moment en hoe ik daarmee om ging. Het heeft bij mij voor bewustwording gezorgd. Het heeft een plekje gekregen. Je bent een inspiratie voor mij als therapeut!

Lynn - Beeldend Therapeut

geeke.jfif

Ik was opzoek naar inspiratie om meer te creëren en dicht bij mijn gevoel te komen. Ik vond de connectie online heel mooi en had dit van tevoren niet gedacht. Je krijgt weer inspiratie, energie en plezier in dingen maken. De begeleiding van Joëlle was heel fijn. Ze luisterde en gaf in mijn geval een push om iets te maken waardoor ik naar mijn gevoel ging, waar ik normaal ver van weg wil blijven. Het bracht me juist heel veel om daar naar toe te gaan.

 

Geeke - Fotograaf

foto review angela.jpg

De combinatie van coaching en creativiteit is zo fijn! Even stilte in m’n hoofd en m’n intuïtie laten spreken. Het heeft me nu al zoveel inzichten gegeven en het is (gelukkig!) nog niet eens klaar. Ik ben heel blij en dankbaar dat Joëlle op mijn pad is gekomen en dat ik mezelf dit traject kado heb gedaan ☺️

Angela - Creatief onderneemster ANGY

Eveline Druncks, coach en oprichter van de Master Jar, deed de afgelopen ronde mee aan ARTP. Ze vertelt tijdens deze live Q&A op instagram wat zij er van vond! Bekijk de video op instagram hieronder.

joelle-1-2.jpg

Ik ben Joëlle

I practice what I preach

Ik weet zeker dat als je mij al langer volgt, je meerdere keren hebt gezien dat ik creativiteit als tool inzet. Het is mijn levensstijl, waarmee ik tot inzicht kom en mezelf coach.

 

Dat is niet altijd zo geweest.

 

Ik was iemand die niet wist hoe ik me voelde, laat staan dat ik een diepe connectie had met mezelf.

Ik had alles prima voor elkaar dus vond het niet echt nodig. De eerste keer dat ik tijdens mijn opleiding in aanraking kwam met beeldende therapie en keek naar mijn tekening dacht ik: 'shit, dit is hoe ik me van binnen voel'. Het gaf me zoveel inzicht. Ik dealde met dingen die ik nooit verwerkt had.

Ik ervaarde steeds meer dat ik gewoon kon 'zijn' en helemaal niet constant afleiding nodig had. Inmiddels kan ik me geen leven meer voorstellen zonder creativiteit.

 

De verbinding met mijn kern heeft ervoor gezorgd dat ik keuzes ben gaan maken vanuit mijn hart. Dat ik durfde te verhuizen naar Tenerife en mijn eigen business op zette.

Met elk level up in mijn business of leven worden blokkades direct zichtbaar in creativiteit waardoor ik bewust stappen kan zetten om ze te overwinnen.

Ik heb al 100+ vrouwen mogen helpen met deze connectie door creativiteit.

image00035.jpeg
thumbnail_Image.jpg
WhatsApp Image 2022-01-19 at 11.58.16.jpeg

Ik gun het jou dat je een plek hebt waarin je je emoties kwijt kunt, waarin je vrij kunt zijn, waarin je je echt kunt uiten zoals je bent.

 

Er is niet één weg, één manier die voor iedereen goed is. Laat je niet afleiden door alles om je heen, maak de connectie met jouw diepere zelf. Dat is wat creativiteit jou brengt.

 

Ik kan ZO niet wachten om in dit programma met jou en een kleine groep likeminded vrouwen aan de slag te gaan en jou te zien leven vanuit je grootste potentieel!

REVIEWS

photo_2021-05-28_08-45-38.jpg
photo_2021-05-28_08-45-13.jpg
photo_2021-05-28_08-45-32.jpg

'Ik ben echt dingen aan het verwerken en met oude gewoontes aan het breken! Voor het eerst in lange tijd ben ik écht trots op mijzelf!'

photo_2021-05-28_08-44-49.jpg

'Ik ga dit blijven doen. Zo fijn om het van je af te tekenen. Ik pakte ook gelijk daarna van alles op waar ik eerder geen zin in had'

photo_2021-05-28_08-45-20.jpg
photo_2021-05-28_08-44-41.jpg
photo_2021-05-28_08-45-45.jpg
photo_2021-05-28_08-45-00.jpg

'Je hebt, met jouw inspiratie en begeleiding, meer bij me teweeggebracht dan wie dan ook.'

Ben jij klaar om te creëren en te leven vanuit je hart?

IMG_3137.jpg
IMG_2885_edited.jpg

Besloten community van likeminded vrouwen. In de community kun jij jouw vragen stellen, je tussentijdse creatieve opdrachten, inzichten en reflecties delen.

Een Art box met alle materialen die jij nodig hebt tijdens de 3 maanden van het programma. Je krijgt creatieve opdrachten, reflectieopdrachten en visualisaties die je levenslang in kunt zetten.

IMG_3230_edited_edited_edited.jpg

3 maanden online programma met creatieve opdrachten, reflectieopdrachten & visualisaties die je levenslang kunt inzetten.

 • Voor welke datum moet ik mij aanmelden om de art retreat erbij te krijgen?
  Op dit moment zijn er nog 3 plekken vrij voor de Art Retreat in 2023. Het is niet zeker of er nóg een retreat op Tenerife wordt gegeven. In elk geval zullen de komende 3 ondernemers die instappen het art traject + de art retreat krijgen als één traject. Los van de vlucht voor de retreat zit alles bij de 950 euro per maand inbegrepen.
 • Kan ik in termijnen betalen?
  Ja, je kan kiezen voor maandelijkse termijnen van 950 euro of 5.700 euro in 1x betalen.
 • Wat heb ik nodig aan creatieve materialen?
  Niks! Zodra je je hebt aangemeld krijg je een box met alle materialen die je nodig hebt tijdens het art traject.
 • Hoeveel tijdsinvestering wordt er verwacht?
  De tijd die je sowieso vrij maakt voor je eigen proces is 1,5 uur eens in de twee weken voor een 1:1 art sessie. Ik heb ondernemers die dit traject puur alleen voor dat moment doen om in te checken bij zichzelf, maar ook vrouwen in mijn traject die tussendoor visualisaties doen die ik ze bijvoorbeeld meegeef na de sessie. In het art traject kijk ik naar jou als persoon en we bekijken samen wat het meest passend is voor jou.
 • Zit er 1-op-1 coaching/therapie in het programma?
  Ja dit traject is volledig 1:1. Zowel de sessies als de support tussen de sessies door. Je hebt een half jaar nauw contact met Joëlle. Het enige groepsonderdeel is de Art Retreat met een kleine groep ondernemers (max 4 personen).
 • Moet ik creatief zijn om in te stappen?
  Nee, je hoeft jezelf niet als creatief te zien (je zal erachter komen dat je creatiever bent dan je denkt). Ik werk met vrouwen die nooit tekenen of schilderen én met vrouwen die heel creatief zijn voor hun werk en het juist op een andere manier willen ervaren. Beide vinden het heerlijk! Je hoeft geen basis te hebben. Je krijgt alle materialen die je nodig hebt en ik begeleid je in hoe je het kunt gebruiken.
 • Staat je vraag er niet tussen?
  Mail naar: info@joelleartretreat.com of stuur me een dm via instagram.
bottom of page