top of page

Art Therapy course

Transformeer je leven (én business) door creativiteit

let's create magic

Jij hebt het verlangen om meer vanuit je gevoel te leven. Om altijd een diepe connectie te voelen met jouw kern en van daaruit het leven te creëren dat écht bij jou past. Want als jij echt jezelf bent ontstaat er magic!

 

Ben jij toe aan een volgend hoofdstuk en wil je ruimte maken voor creativiteit?

Samen gaan we deepdiven in hoe jij creativiteit kunt toepassen in je dagelijkse leven. Een levenslange tool waar je altijd naar terug kunt grijpen. Deze tool heeft mijn leven en het leven van vele anderen compleet veranderd! Als jij klaar bent om next level te gaan in jouw creatie kracht is dit programma voor jou!

IMG_3236.jpg

Na dit programma

  • heb je een connectie met wie jij daadwerkelijk diep van binnen bent.

  • kun jij creativiteit inzetten op alle vlakken van je leven.

  • ben je niet bang om te creëren.

  • heb je blokkades doorbroken.

  • weet je hoe je creativiteit op elk moment kunt inzetten om jezelf te helen, je krachtig te voelen en inzicht te krijgen in wat er van binnen speelt.

  • als jij ergens tegen aanloopt of merkt dat er ergens een blokkade of angst zit, kun je dit analyseren en aanpakken door creativiteit.

  • heb je zelfinzicht.

  • ken je je krachten en zwaktes en zet je creativiteit in om jezelf te ontwikkelen.

3 maanden aan transformatie

Doorbreken creatieve blokkades & in de creatieve flow komen

Je houdt jezelf nu nog wel eens tegen in creëren of doet het minder vaak dan je zou willen. Soms ben je bezig met het resultaat of weet je gewoon niet goed waar je moet beginnen.

 

Na het programma → weet je hoe je in je creatieve flow komt, twijfel je niet meer in het creëren en is jouw drang om je te uiten sterker dan je gedachtes over het resultaat. Je kan je gevoelens uiten door middel van creativiteit.

Heling & inzicht door creativiteit

Je geeft nu niet altijd genoeg ruimte aan je emotionele pijn of angsten en blokkades. Je voelt soms weerstand in het aankijken van wat ergens onder ligt of je weet niet goed hóé je hier zelf naar kunt kijken.  

 

Na het programma → weet je wat je kunt doen als jij getriggerd wordt in een situatie. Je weet hoe je ermee om moet gaan als er angst omhoog komt. Je weet hoe je inzicht krijgt in wat er van binnen speelt. Je kunt creativiteit inzetten om om te gaan met emoties, angsten en blokkades.

Creativiteit voor kracht, zelfvertrouwen en dromen

Je twijfelt soms over wat je nou echt wilt, of durft er nog niet echt voor te gaan. Je weet dat er meer in je zit maar houdt jezelf soms nog klein. Soms mis je dat volledige vertrouwen om echt voor jouw dromen te gaan.

Na het programma → Voel je jouw kracht en kwaliteiten en weet je wat écht bij jou past. Je staat sterkter in je schoenen en kunt keuzes maken vanuit wie jij daadwerkelijk diep van binnen bent. Je kunt op elk moment jouw kracht voelen door de creatieve tools die je hebt. Je zet creativiteit in om vanuit je hart te leven en jouw dromen te volgen.

Review Robbin - skin & self care coach

IMG_3137.jpg